BEVANDE s.r.o., Vinořská 357 , Přezletice
G. BERTAGNOLLI využívá pro své produkty i jiné suroviny kromě vína a vinných výlisků. Jedná se hlavně o ZPRACOVÁNÍ ZELENÝCH JABLEK, ŠVESTEK, BORŮVEK, LESNÍCH JAHOD A MEDU. Základem u většiny těchto produktů je kvalitní grappa, která je pak naředěna ovocným extraktem na požadovanou míru alkoholu. Hlavním představitelem je GRAPPA S BORŮVKAMI (MIRTILLO), kvalitní základ grappy v kombinaci s celými borůvkami uvnitř lahve. Dále pak ovocný likér ZELENÝCH JABLEK MELA VERDE, zde již není základem grappa, ale kvalitní lihovina. Tento likér je velmi oblíbený s perlivým vínem a jablečnou štávou zvaný MELA VERDE FRIZZ. PRUGNA velmi oblíbený likér ze švestek s nádechem Amaretta. Tento produkt si snad oblíbí každý, etiketa je použita ta původní, možná na vás bude působit trochu archaicky. Nesmíme opomenout na LIMONCELLO. V Itálii velmi oblíbený likér, který nesmí chybět na žádném nápojovém lístku. LIMONCELLO se používá často i pří míchání různých koktejlů. Je to svěží citronový likér. Chutná směs čerstvé šťávy ze zeleného jablka, čistého alkoholu a přesná dávka cukru z něj činí hustý a sytý likér jemné a typické chuti. DOPORUČUJEME: Recept: MELA VERDE FRIZZ 1/3 Likér zelené jabko G. Bertagnolli 1/3 Jablečný džus 1/3 Tonic nebo minerální voda Led a rozmíchat ve sklenici Podávejte s plátkem citronu Dalši varianta koktejlu: přidejte Spumante Trentino. ORIGINÁLNÍ RECEPT POUZE U G.BERTAGNOLLI!